Deze Cursus " Starten met Fotografie " richt zich op die fotografen welke af willen van de automatische stand en hun camera beter willen leren kennen met als eindresultaat betere foto’s. Laat je verassen hoe eenvoudig dit is, en durf die stap te nemen. Wij leggen in duidelijke taal uit hoe we die (nu nog) onbekende mogelijkheden op vrij eenvoudige wijze kunnen bewerkstelligen. Hierbij gebruiken wij geen technische begrippen maar duidelijke taal.

We gebruiken hiervoor geen voorbeelden maar gaan aan de slag met uw eigen toestel.

Praktijkgericht is wat volgens ons het beste aanslaat, je eigen toestel leren kennen, daar gaat het om.

De eerste bijeenkomst, hier gaan we aan de slag met de basisbeginselen van de fotografie, hoe we de camera instellen en bedienen.
De tweede bijeenkomst hier wordt de basiskennis van de fotografie aan de hand van praktijkopdrachten op locatie ter uitvoering gebracht. 
Na deze cursus heeft de camera voor jouw geen geheimen meer en zul je betere eindresultaten hebben dan voorheen.

Na deelname van een cursus bij MEYDESIGN | PHOTOGRAPHY krijg je exclusief toegang tot de besloten Facebookgroep en ontvang je support via de mail. Deze facebookgroep is bedoeld voor (oud) cursisten die elkaar willen versterken, waar vragen en antwoorden staan en men elkaar kan helpen en stimuleren, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: Maximaal 6 deelnemers
Bij onvoldoende aanmeldingen (minimaal 3) ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum of deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere cursus.