MODELLEN FOTOGRAFIE

Model Fotografie is een van de meest populaire en zeer lucratieve stijl van fotograferen.

Onze workshop model fotografie bevat uitgebreide technische en praktische instructies en worden gegeven samen met enkele fashion modellen, professionele haar en make-up artiesten in een volledig uitgeruste studio of op locatie.

We bespreken de verschillende fototechnieken, wel of geen visagie, poseren en omgang met het model, maar zeker ook de vraag hoe kom ik aan een model.

Tijdens deze workshop zal worden ingaan op alle aspecten die te maken hebben met het fotograferen van modellen met behulp van verschillende modifiers, softboxen, colorchecker pasport, paraplu’s, reflectoren en nog veel meer.

Je gaat na de inleiding en demonstratie zelf aan de slag, je bepaald de belichting en stuurt het model. Wij kijken mee en geven tips en advies.

Tevens laten we zien hoe je Proffesioneel-niet-destructief kunt Retoucheren met behulp van Photoshop CC

Je hebt nodig, je camera met opgeladen batterijen en accu’s, handleiding van je camera, lege geheugenkaart, lens met een brandpuntafstand van 50, 85 en/of 100 mm, indien aanwezig een statief. De workshop sluit prima aan voor mensen die de workshop portretfotografie gedaan hebben maar dit is geen voorwaarde. Omdat we met kleine groepen werken krijg je veel aandacht en is er alle ruimte om je vragen te beantwoorden. Schrijf je in!

Voorwaarden: minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum of deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop.